Časopis Miminko
facebook
Obálka časopisu Miminko Aktuální číslo
Elektronická verze časopisu Miminko

Kolik zábavných her najdou děti v jedné stavebnici LEGO® DUPLO®?


Kolik zábavných her najdou děti v jedné stavebnici LEGO® DUPLO®?

Jedna sada stavebnice LEGO® DUPLO® dětem asi stačit nebude, avšak i tak obsahuje nespočetné možnosti pro zábavu a tvořivé učení pomocí hry. Pojďme některé z nich objevit:

Nekonečná zábava

Hra se stavebnicemi DUPLO zabaví nejen děti, ale přináší skvělé a nezapomenutelné chvíle i dospělým. Tvořivá hra znamená, že začnete závodem traktoru s létajícím kuřátkem a skončíte přestavbou vaší farmy na zábavný park plný bláznivých atrakcí. Děti a dospělí mohou spolu vytvořit spoustu nových zábavných příběhů.

Nespočetné množství příběhů

Každé DUPLO zvířátko nebo postavička může být součástí miliónů dětských příběhů. Kravička může řídit auto, ptáček zase zachraňovat zaječí prince z vrcholu dýně. Děti budou nadšené, když budou moci rodičům povídat nové příběhy. Pokud mají dobrého posluchače, rády vyjádří svoje myšlenky, rozvíjejí tak svou tvořivost a nacvičují si hraní rolí.

Univerzálnost

Kostičky LEGO DUPLO rostou s dětmi. Dvouleté děti se zabaví spouštěním kohouta dolů skluzavkou, ty starší zase vytvářením příběhů o farmě. A vůbec nevadí, pokud se vašemu dítěti chce jen jezdit s traktorem a jeho šoférem stále dokola, vlastně je to úplně v pořádku. Stavebnice LEGO DUPLO jsou univerzální a zábavné v každém věku a poskytují tak opravdovou přidanou hodnotu.

Kostičky LEGO DUPLO jsou uzpůsobené pro malé dětské ručičky, protože mají dvojnásobnou velikost než klasické kostičky LEGO. Všechny produkty DUPLO jsou vyrobeny podle těch nejvyšších standardů kvality a bezpečnosti – protože jedině bezpečná hra je dobrá hra.


Prezentace značky LEGO

27. 4. 2018


Zpět na přehled článků


Vývoj miminka: Dovednosti a bezpečnost po půl…

Kteří rodiče by se netěšili, až miminko začne více vnímat svět a zdokonalovat své pohyby. Nejdřív se otočí z bříška na záda a zpět, vzepře se na loktech a snaží se lézt, sedět, vstát… Jak mu v této době zajistit bezpečné a motivující prostředí? V postýlce ještě stráví kromě noci i část dne, protože zpravidla ještě spí po snídani a po… Celý článek >>

Jarní krása: péče o tělo - vyzkoušejte peeling,…

Upravená tvář a zdravá pleť obličeje je vizitka, kterou vidí každý na první pohled. Teplejší dny ale odhalí ruce i nohy, na nichž chceme mít nejen pěkně vyrýsované svaly, ale také hladkou a vláčnou pokožku, která má pěknou barvu a působí mladě a rozjasněně. ==**Peeling odstraní zhrublou kůži** Během zimy i na začátku jara se naše… Celý článek >>

Jarní krása: Čištění, peeling, pleťová maska -…

Hloubková péče o pleť zahrnuje systematický přístup k ošetření pleti. Základem je odstranění nečistot, exfoliace a aplikace speciálních masek, což přináší pleti viditelné benefity v podobě zářivé a šťavnaté pleti. ==**Čištění: Základní kámen každé péče o pleť** Čištění pleti je prvním krokem k dosažení zdravé a… Celý článek >>